GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Kegor Zolokus
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 24 April 2009
Pages: 484
PDF File Size: 17.36 Mb
ePub File Size: 20.74 Mb
ISBN: 307-1-98007-803-9
Downloads: 22349
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikokasa

Rucno tkanje gotovo svakom coveku omogucuje da iskaze delic umetnicke duse.

Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje. Kriticni elementi programa su izbor sorte sargarepe, proces gajenja i velicina plastenika. Uobicajeno je da se pivo toci za sankom, a visak se prodaje drugim restoranima ili slicnim lokalima.

Lukovi su izradeni od celicnih cevi precnika 32 mm i trajno su zasticeni galvanizacijom. Listovi bresaka se razvijaju na mladarima u spiralnom rasporedu na kolencima.

Prema trajanju razvitka plodova breskve se dele na: Preporucujemo sortu koja ranije sazreva. Pripremanje domacih marmelada, dzemova i slatk. Osnovni podaci ggajenje biznis planu Velicina zemljista m2 za plastenik Broj radnika 2 clanovi domacinstva Ulaganje kapitala 2. Gradnja malih klanica svinja u neposrednoj blizini farmi svinja postaje sastavni deo proizvodnog ciklusa svinjskog mesa i preradevina. Interesi su razliciti, ali vecina ljudi vrlo brzo zavoli tkacki posao i oseti zelju da svoje znanje prenese drugima.

Kritican element programa je kapacitet mlekare.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Pri povecanju “legla” profitabilnost se uveliko povecava. Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora 0,5 ha vlastitog zemljista i zecevva m2 prirucnog, zatvorenog magacinskog prostora Broj radnika poljoprivrednik-preduzetnik povremeno i neki clanovi njegove porodice Ulaganje kapitala 4. Zbog visoke cene proizvoda, program u pocetku, mozda, ne bi bio suvise profitabilan na trzistima zemalja u tranziciji.

  ARGOX X-3200 PDF

Tako proizveden koncentrat paradajza zfceva bi da ima gu-stinu 30 – 32 brigsa, sto bi znacilo da je prvoklasan.

Gajenjd visokog ucesca suve materije vrlo su stabilan proizvod i u odgovarajucim uslovima rok trajanja je vise meseci. Gajenje spanaca u plasteniku Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus. Najpovoljniji su rejoni sa srednjom dnevnom temperaturom za vreme razvitka i zrenja plodova od stepena C. One se ostavljaju na razmaku 15—20 cm. Proizvodnja mekog sira od punomasnog mleka Od punomasnog mleka moze se proizvoditi sa plemenitim plesnima.

Lako ga je prodati po vrlo povoljnim cenama, bez obzira na pakovanje. Proizvodnja trajnih kobasica Povoljni klimatski uslovi omogucavaju razvoj malih domacinstava usmerenih na proizvodnju fermenti-sanih salama i kobasica, kao i fermentisanog mesa u komadima. Od osnovnih sredstava potrebno je imati oko m2 klimatizovanog podrumskog, jamskog ili slicnog prostora, opremljenog potrebnim inventarom.

Kvalitet tih poluproizvoda odgovara farmaceutskim propisima. Parametri programa projektovani su tako da se mogu zadovoljiti sve oscilacije traznje, a kriticni elementi su asortiman, kvalitet, cene proizvoda i organizacija distribucije.

Razlika je u usmeravanju glavnih skeletnih grana.

Gajenje breskve

Posle zalivanja breskvik se plitko poore. Svaka urbana celina sa vise od Profitabilnost programa raste sa povecanjem plastenika. Krov plastenika je kristalno cista, troslojno ekstrudirana, folija na primer, Solar EVA, trajnosti 4 godine. Programom je predvideno konzervisanje razlicitog povrca sargarepe, paprike, karfiola, kelja pupcara i si. Dom – Kuhinjica – Mrsno: Parametri programa su tako projektovani da mogu zadovoljiti sve oscilacije traznje, ako je kolicina pribavljene sirovine dovoljna za takvo povecanje proizvodnje.

  L6932 LINEAR REGULATOR PART PDF

Breskve se mogu saditi i u iskopane jame. Posle omamljivanja elektricnom strujom, u kontinuiranoj liniji svinje se kolju horizontalno na valjkastom transporteru krv se skuplja u prihvatnu posudusure se, depiliraju i zatim vesaju na viseci transporter elevatorgde se izvodi evisceracija. Program je zamisljen tako da bude srazmerno jednostavan dopunski izvor prihoda domacinstva. Makrolokacija je prakticno nezavisna, a mikrolokacija je uslovljena sopstvenim prostorom preduzetnika, ali je nuzna infrastruktura.

prehrambena proizvodnja

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 – vlasnistvopreduzetnika Broj radnika 1 Ulaganje kapitala Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 20 m2 u stanu ili kuci preduzetnice Broj radnika preduzetnica, pomocnica prosecno 3 sata dnevnoakviziter rad na proviziju Ulaganje gaajenje Kriticni elementi programa su asortiman, kvalitet, prodajni kanali mogucnosti velikih i stalnih porudzbinacene proizvoda kao i uspesnost promocije.

Kriticni elementi programa su izbor makrolokacije, uslovi eventualnih kooperacijskih ugovora, kvalitet i cene. S obzirom na kapacitet uz pretpostavljene trzisne usloveprogram bi se mogao locirati u urbane agjenje sa vise od