GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Aranos Kazim
Country: Malawi
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 1 April 2004
Pages: 196
PDF File Size: 8.55 Mb
ePub File Size: 3.35 Mb
ISBN: 280-6-11354-501-9
Downloads: 34506
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Juzil

Gajenje breskve

Setva je od januara do jula, a berba od aprila do decembra, zavisno od vrste. Krov plastenika je kristalno cista, troslojno ekstrudi-rana folija, na primer, Solar EVA, trajnosti 4 godine.

Ova etapa traje oko mesec dana. Otporni su na plamenjacu. Sve ocekivane oscilacije traznje mogu se zadovoljiti unutar projektovaniih parametara, pa ni u slucaju povecane proizvodnje nema gajrnje za dodatnim ulaganjima kapitala. Pozeljno je da objekat makrolokacijski bude smesten u regionu intenzivnog gajenja paradajza, a mikrolokacija blizu prikljucka struje, vode i kanalizacije. Klanica tovljenih pilica Sve veca potrosnja pileceg mesa, uz veliki broj odgajivaca zivine, zahteva gradnju malih klanica u neposrednoj blizini zivinarskih farmi.

Mogu se gajdnje tokom cele godine. Sortu Taurus preporucujemo za ranu setvu, od januara do marta, a posebno za jesensku setvu, od avgusta do septembra. Kriticni elementi programa su recepture i cene proizvoda.

Oni se stavljaju pored stabla. Predvideni obim proizvodnje oko tona proizvoda u teglama razlicite velicine ostvaruje se delom u toku sazrevanja sirovina kontinuiranim postupkom, a delom od poluproizvoda van sezone sazrevanja, cime se produzava vreme prerade i postize veci stepen iskoriscavanja instaliranih uredaja, dakle i veca zecva.

  HEADER 20X2 PDF

Ona je maljava u bresaka, a glatka je u nektarina. Kriticni elementi programa su izbor sorte tikvice, proces gsjenje i velicina plastenika. Kritican element programa je kapacitet linije za pasterizaciju. Sorta je otporna na virus krastavosti. Niko ne prodaje flasiranu prirodnu vodu.

One se razvode pod uglom od u odnosu na red. Rezidba u drugoj godini posle sadnje.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Pogon bi trebalo smestiti neposredno uz mesto potrosnje, na primer, blizu vecega grada ili trgovackog centra. Posle zalivanja breskvik se plitko poore. Rec je o tzv. Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje. Ventilacija plastenika izvodi se jednostavnim podizanjem folije po duzini. Pripremanje domacih marmelada, dzemova i slatk. Julian izvedenu od P. Gaajenje tkanje gotovo svakom coveku omogucuje da iskaze delic umetnicke duse.

prehrambena proizvodnja

Oko tog mladara pinciraju se ostali mladari na prostoru od 20 cm. Gajenje celera korenasa u plasteniku Postoji vise vrsta celera, od kojih izdvajamo Cascade, Ajadz i Ofir. Na domacem trzistu lakse je prodati svetio nego crno pivo, pa preporucujemo proizvodnju svetlog piva. Visina krune se ostavlja do 2,5 m. Kriticni elementi su izbor sorti semena, kvalitet zemljista i agrotehnicke mere, trzisne cene i znanje poljoprivrednika. Seljackih domacinstava, namenjeno je snabdevanju lokalnog stanovnistva i preradi u mesne preradevine mesno testo i odresci raznih kategorija.

Formiranje vretenastog oblika krune breskve – Slike: One se ostavljaju na razmaku 15—20 cm. Osim stalno zaposlenih, program predvida zaposljavanje pet sezonsKih radnika. Pilece meso sadrzi mnogo belancevina posebno prsa, tzv.

Posebno napominjemo da bi objekat trebalo graditi u neposrednoj blizini kuce ili okucnice radi smanjenja investicionih troskova struje, vode, kanalizacije.

  EB8000 MANUAL PDF

Rec je o vrlo zanimljivom dopunskom porodicnom programu koji zahteva gaienje malo rada. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora 40 m2 – varijanta kupovine Broj radnika 2 preduzetnik, majstor-tkac Ulaganje kapitala Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 20 m2 u stanu ili kuci preduzetnice Broj radnika preduzetnica, pomocnica prosecno 3 sata dnevnoakviziter rad na proviziju Ulaganje kapitala: Parametri programa projektovani su tako da se mogu zadovoljiti sve oscilacije traznje, ukoliko imamo dovoljnu kolicinu sirovina.

Treba nabaviti kompost, micelijum troskovi proizvodnjeuz energiju, vodu i si. Osim toga, radi smanjenja ulaganja, polazimo od toga da liniju za pasterizaciju cini samo gajenjr. Kriticni elementi programa su asortiman, kvalitet, prodajni kanali mogucnosti velikih i stalnih porudzbinacene proizvoda kao i uspesnost promocije.

Potom se zemlja nabaci do vrha jame i dobro se nagazi.

Gajwnje je prilagoden i nacin pakovanja, odnosno vrsta ambalaze. Kiseljenje povrca Okosnica ovog programa su posebne recepture i tradicionalni nacin kiseljenja zelenog paradajza, crnog luka, paprika, kapara, arpadzika, pecuraka, articoka i si. Poducavanje u rucnom tkanju. Drvo breskve u zimskom odmoru prolazi kroz pripremnu, fiziolosku i prinudnu fazu. Gajenje paprika u plasteniku Od vise vrsta paprika izdvajamo: O nama Dana Breskve imaju veliku potrebu za azotom, fosforom, kalijumom, magnezijumom i drugim elementima.

Porast i razvitak breskve. Plodovi su zutozelenkaste boje, optimalne tezine oko g pri berbi. Ovaj program je zanimljiv i za druge zemlje u kojima se proizvode proizvodi slicnih karakteristika.