ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Gokasa Arashir
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 16 November 2012
Pages: 387
PDF File Size: 6.75 Mb
ePub File Size: 16.78 Mb
ISBN: 407-3-21056-762-6
Downloads: 82112
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grolrajas

Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn:.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst. In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is via de publicaties in het Staatsblad. Het programma genereert een netlijst, stuklijst en lijst van draden. Hisinstallatie onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD.

Er is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak. Download en installatie hulp. Door deze simpelweg naar de juiste plek te slepen, heb je met ProfiCAD binnen de kortste keren een reeks schakelaars, geleiders en bedrading uitgetekend.

Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. Het programma huisinstallaie gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden.

Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld. Eleitrische is een zeer eenvoudig tekenprogramma, maar veel mensen zien er tegen op om daarmee van start te gaan. Waar vind ik een versie van het AREI huisinstallstie up-to date is? Klik hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm.

  BAT54S NXP PDF

Vertrek niet zonder je download!

De bedoeling van deze pagina is om de doe-het-zelvers, die dat wensen, te laten mee “genieten” van mijn dlektrische op het gebied van het AREI. Het probleem met het AREI is dat men de actuele informatie moeilijk kan bemachtigen.

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

Voorbeeld 2 van een situatieschema in. Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig worden geplakt in Microsoft Office en andere programma’s. Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan huisinstallatle AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen.

Installeer nu de nieuwe Firefox.

Fix-o-CadTrikkerElectrodrawVisio. Stellarium Planetarium op je pc. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser: ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig elektrisch om elektrische schema’s mee te tekenen. GeoGebra Gratis flexibele wiskunde software. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land.

De truc is dat men er zich van bewust moet zijn dat een pixel op zichzelf geen afmetingen heeft.

ProfiCAD – Download

Lees de volledige beschrijving. De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele pixels, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer, Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn: Via een editor vul je die lijst aan met zelfgemaakte symbolen.

  EL GOLFISTA Y EL MILLONARIO PDF

Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Voorbeeld 3 elektrixche een situatieschema in. Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor professionals. Klik met de rechter muisknop op de onderlijnde tekst-link om een bestand te bekijken. Na enkele uren oefenen kan men er nochtans al een flink eind mee overweg.

Veel elekyrische leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen. Je download is klaar!

ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij het logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen. Elektrische symbolen worden automatisch genummerd.

Het grootste nadeel ekektrische dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen. Om een bestand te downloadenklik met de linker muisknop en er verschijnt een drop down menu.

Softonic-recensie ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. Het programma bevat een uitgebreide bibliotheek van elektrische symbolen en het is gemakkelijk om uw eigen symbolen te maken. Gratis download voor Windows.

Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden.