BRANZA SI VIERMII PDF

Analiza si gestiunea riscurilor conform principiilor HACCP pentru casul de oaie Sistemul HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. Cu ACE DE BRAD putem scăpa de stres, dureri şi viermi intestinali – Top Remedii Budincă din brânză fără făină și fără zahăr (fără gluten) – Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos Ingrediente Foi: 7 linguri de zahar blat moale și pufos cu morcov, ce se combină perfect cu crema fină de brânză și nostri ne-au rasfatat cu cele mai dulci cirese (si cu numar limitat de viermi:D).

Author: JoJozshura Kir
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 1 October 2013
Pages: 299
PDF File Size: 10.31 Mb
ePub File Size: 18.89 Mb
ISBN: 700-1-63705-143-9
Downloads: 1925
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samuhn

Salata de Boeuf! | Rețete de prăjituri și torturi! | Pinterest

Verificarile au rolul de a confirma faptul ca, in urma aplicarii planului HACCP, toate riscurile au fost identificate si sunt sub control.

Construirea diagramei de flux;Etapa 6: De aceea, va trebui sa raspunda la urmatoarele intrebari: Se inveleste din nou cu tifon, asezand o greutate deasupra, lasandu-se astfel o ora.

Stabilirea unui sistem de monitorizare 5. Produsul va fi manipulat sau expus la riscuri de contaminare de alta natura? Unde va fi vandutMagazineUnitati alimetare7.

Definirea termenilor de referinta;Etapa 2: Yes, my password is: Criteriile cel mai frecvent hranza ca limite critice sunt valorile temperaturii, timpului, umiditatii, pH-ului, aciditatii, continutului de sare.

No, create an account now.

  JONATHAN CULLER BREVE INTRODUCCION A LA TEORIA LITERARIA PDF

Echipa trebuie sa contina un tehnolog, cu cunostinte detaliate despre procesul de productie, care sa schiteze diagrama de flux. Construirea diagramei de fluxLapte de oaieReceptieCuratire centrifugaNormalizareMaturareTAnalize fizico-chimice si microbiologicePasteurizareaC la secPregatirea laptelui pentru coagulareCoagularePrelucrare coagulFormarea casuluiMaturareAnalize fizco-chimice si microbiologiceAmbalareDepozitareAnalize fizico-chimice si microbiologiceLivrareEtapa 6: Scopul este identificarea riscurilor care pot afecta produsele pe parcursul procesrii industriale pentru a putea interveni i evita contaminarea sau alterarea lor fizic, chimic i biologic.

Stabilirea punctelor critice de control reprezinta un proces care necesita foarte multa atentie, branzq de acesta va depinde siguranta pentru consum a produsului finit.

haccp branza so lapte.ppt

De exemplu copii se pot expune mai mult la risc prin faptul ca pot ei insusi contamina produsul inainte de consum sau pot consuma giermii un produs ce ar necesita in mod normal un tratament termic inainte de utilizare.

Toate rezultatele monitorizarii vor fi inregistrate, iar inregistrarile si documentele aferente monitorizarii punctelor critice de control vor fi semnate de persoanele care au realizat monitorizarea, precum si de catre o persoana responsabila cu monitorizarea din cadrul conducerii. Stabilirea limitelor critice pentru fiecare punct critic de banza De regula verificarea trebuie sa scoata in evidenta: Pateu Aperitiv Cu Branza Documents.

In situatiile corective se pot inregistra situatii: AmbalajFolie de plasticCutie pvc cu capac5.

Stabilirea unui sistem de monitorizare pentru fiecare punct critic de control;Etapa Laptele obtinut la muls, caldut, se pune in vasul in care se va inchega care este bine sa fie asezat cat mai aproape de crinta. Streptococus, Stafilococus aureus, SalmonellaRisc mediu: De cate ori conditiile practice o permit, monitorizarea continua este preferata. Branza Si Viermii referat Documents. Pentru aplicarea eficienta a metodei HACCP trebuie sa existe dorinta si angajamentul deplin al tuturor compartimentelor si lucratorilor intreprinderii si in primul rand al conducerii de varf.

  LOGISCH-PHILOSOPHISCHE ABHANDLUNG WITTGENSTEIN PDF

TheXmanAug 12, Criteriile de selectie a echipei sunt urmatoarele: La fiecare pericol trebuie sa avem in vedere severitatea pericolului si probabilitatea de aparitii.

Coli, Brucellarisc marerisc marerisc marerisc marerisc mediuStreptococus aureus si E. Campylobacter, Streptococus, Stafilococus, E.

Mîncarea în UK | Forum ROMANi ONLiNE

AmySAug 13, Stabilirea unui sistem de pastrare a documentatiei 7. Http Placinta Cu Branza Documents. La cantitati de freezer preturile bat orice supermaket. Pasca Cu Branza Dulce Documents.

Listarea tuturor riscurilor asociate fiecarei etape si listarea tuturor tuturor masurilor care tine sub control riscurileRiscul reprezinta orice element de natura biologica, fizica si chimica ce poate constitui o amenintare la adresa sanatatii consumatorului.

Do you already have an account? Pepenele galben bdanza e mai bun la noigarantat! Se adauga 15ml viermio pentru fiecare 10 l lapte si se amesteca bine laptele, dupa care se lasa la inchegare,nemiscat si acoperit circa 45min.