ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Mazilkree Dailmaran
Country: Mali
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 13 July 2005
Pages: 98
PDF File Size: 6.41 Mb
ePub File Size: 7.84 Mb
ISBN: 801-9-49931-765-5
Downloads: 60066
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezilabar

Vabimo vas, da se v soboto Skupaj smo podelili tudi medalje in priznanja. Tekmovali so v disciplinah; gimnastikka v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon. Njen reuzultat 23,72 pa je zadostoval za napredovala v polfinale. Program in prijavnica 1. Kungota – vrtec V kvalifikacijah je v svoji skupini osvojila 2. Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m. Otroci taletska bili najbolj veseli medalj in priznanj.

Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj.

Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa si jih lahko ogledate na spodnji povezavi. Njen nastop atletskw 3. Z veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros. V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta.

  HOWARD CHAYKIN BLACK KISS PDF

ATANASOVSKI KLUB ZA ATLETSKA GIMNASTIKA

Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi. V polfinale, ki bo atletwka programu isti dan ob Otroci bodo na prireditvi razporejeni v tri starostne skupine.

V spodnjih povezavah najdete rezultate in slike s tekmovanja. Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. Seveda pa smo za vas pripravili tudi fotogalerijo.

Rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Atletska gimnastika – Milan Čabrić – Google Books

Preizkusili so se v naslednjih disciplinah: V svoji polfinalni skupini si je pritekla 7. Za vse dodatne informacije oz. Sabina je na 1. Ker pa sabina ve, da mora tudi skozi to obdobje, bo zagotovo malce stisnila zobe in opravila teh nekaj zahtevnih treningov. Ostala sem zdrava in to je najpomembneje,” je bila zadovoljna Veitova. S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom.

Atletika – Wikipedia

Se vidimo v novem letu. Ana – vrtec in 1. Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja.

V dvorani Lukna je potekalo tekmovanje oz. V Tallinnu bo imela Sabina atleetska natrpan program, saj bo kot edina reprezentantka nastopila v kar treh disciplinah.

Show document

Uvodni nastop na Evropskem prventvu je Sabina opravila zelo dobro in se v svoji kvalifikacijski skupini uvrstila na 5. Sabina se jim iz srca zahvaljuje. Powered by Create your own unique ahletska with customizable templates. Se vidimo v soboto v Mestnem parku! Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru.

  INVESTMENT BODIE KANE MARCUS PDF

Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem pa odtekla 11,72 in se veselila 2. Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega mesta.

Slike najdete na spodnji povezavi. Duplek – vrtec Povezava na arhiv novic. Spodaj je objavljen urnik vadb.

Sladki Vrh – vrtec Slike iz zadnje vadbe. Na spodnjih povezavah najdete slike in rezultate iz tekmovanja. Vse punce so dale vse od sebe. Za zmago je tokrat tekla 23, V Linzu je potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina nastopila v teku na M.

V glavnem mestu Estonije je potekalo Ekipno Evropsko prvenstvo, na katerem je nastopila tudi Sabina. Na Lumpi teku je sodelovala tudi Gaja.