ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Vudorisar Voodoosida
Country: Guatemala
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 5 April 2009
Pages: 393
PDF File Size: 12.28 Mb
ePub File Size: 19.99 Mb
ISBN: 851-2-62202-374-4
Downloads: 69550
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tule

Zar nije jasno da se radi o sektaski motiviranim rabotama, kada se i na internetu bez problema mogu naci prepiske Osmanagica sa clanovima i simpatizerima poznatog prevaranta i pedofila, Sai Babe?

Ljudi moji, pa razmislite malo, kako je moguce da se mumija ne samo bijeli, nego naprosto cakli od bjeline, a trebala je provesti nekoliko hiljada godina na mjestu bez puno hietorija i sa dosta vlage? Fondacija i sva ova ubleha propadaju, definitivno! Uredu, gospodo, uredu, vasu energiju osjecamo najmanje onoliko jako, kao sto vasi besplatni krampaci osjecaju bol u ledjima.

A sto se toboznjeg straha tice, jedino se Boga bojimo. Vama preostaje, dakle, samo nas podsmijeh i zaljenje. Naravno, kukavicki odlazak dr. Uz to je interesantna cinjenica da se dr. Ljenost uma i tijela se sparila sa ludjackom tvrdoglavoscu i plodove ove necastive simbioze vidimo na svakom koraku. Energija je pojam iz domena fizike i ostalih prirodnih nauka i nema nikakve veze sa individualnim osjecajima.

Tek kada neko zbog svog kriticnog misljenja nastrada od strane clanova piramidalne sekte, pocet cemo se pitati “da li je ovako moralo da bude”? E zaludjenici, pa da je debilna FNP to nasla, vec tri minute kasnije bi Semir zatrazio prenosenje svih ovlasti drzave i kontrolu nad policijom, tj. Razboritom covjeku, koji posjeduje odgovarajuci mozdani sklop to sigurno nije. A ovako nam samo preostaje da se smijemo ljudskoj gluposti i nevjerovatnom talentu budalesanja odredjenih ljudi. Harding interview Nepravilna geometrija Definicija piramidiotije Sta kaze dr.

Smailbegovica da spasava Tuzlu, tj. Dakle, ako to uspije, onda ce svi placati Osmanagicevog suru Gerussija, koji zaradjuje “samo” 2. Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide nasao sam slucajno na ovom blogu. Svi clanci su preneseni i poredani po originalnim datumima. Zbilja, kolo ublehe se okrece i nadalje i sticem dojam, da se krpi osinjak ostecene bratije piramidalne ublehe.

  DOPAGEM DE SEMICONDUTORES PDF

Ceta mala, ali zalupana Citajuci clanke bliske saradnice dr. Jesus, won’t you fucking whistle something but the past and done? Nas interes je ipak bio usmjeren ka izjavi gdina. I jos nesto, onako usput: Ili, da budemo fer do kostiju, sta ciniti sa narodom, koji takvom covjeku vjeruje kao da se radi o Bozijem Poslaniku?

Sta ciniti sa covjekom, koji drsko vadi novac iz sirote bosanske kase, reklamira patriotizam kao svoj izum i definiciju, a nije se udostojio ni da jednom jedinom rijecju spomene Srebrenicu, nasu najvecu bosansku tragediju?

Nego, moze li sada konacno neka naucna analiza, rad ili clanak ugledati svjetlost dana? Ali, kada neko moze tek tako da povjeruje bez da potrazi ikakve dokaze, zasto je onda taj isti totalno slijep naspram milion dokaza iz naucnog svijeta sto se ove ublehe tice?

Alternativna Historija

I will chew it up and leave, I will work to elevate you just enough to bring you down. Ni pred covjekom, a sigurno ni pred samim Bogom on ne bi stao. Akumulatori pozitivne energije Vec po hiljaditi put, valjda u nedostatku konkretnijih dokaza, serviraju nam FNP fondacija nepostojece piramideOsmanagic i njegovi obozavatelji iz “Cluba Piramide Mjeseca” dosadne izjave o ” sirenju pozitivne energije “.

A sigurno ni reklamiranje nekakve firme, koja je Semiru donirala rucni sat. Kao sto smo vec odavno predvidjali, rasulo u FNP-i fondaciji nepostojece piramide je itekako ocitljivo, posto se sada prelazi, gle cuda, bas na one tradicionalne strucnjake, Semirove od milja zvane “foteljase”. Budali, zanesenjaku i politickom naivcu mozda. Naime, mi zaista, zaista uzivamo vas gledati kako svadronirate kraj rudara, koji vam dzaba krampaju, dok vi opisujete kako cete hstorija meso s rostilja, i to da napomenemo “sa zasluzenog rostilja”, kako vi to u vasem amaterskom izvjestaju navodite.

Mother Mary won’t you whisper something but what’s past and done. Zar ne trubimo mjesecima da Osmanagic i njegova FNP fondacija nepostojece piramide sve vise idu u nebeske sfere, gdje ne odlucuju dokazi i jasni fakti, nego “izjave mesije” i lazi lokalnih politicara, koji bi svim naucnicima svijeta najradije pocijepali diplome i zabranili im da posjete Visocicu?

  BLACKMAR DIEMER GAMBIT PDF

Ali, kad ni velicanstveni Mesa Selimovic nije uspio ni poslije desetina knjiga da pokaze Bosancima, gdje im se nalaze falinke i sta da cine da im bude bolje, sto bi ova tri-cetiri bloga altrenativna morala?

Semir Osmanagić

I will only complicate you. Ali ipak bi bilo vrlo, vrlo lijepo kada bi ste pokrenuli mozdane vijuge i zainteresiranom svijetu ne sto se cevapa tice prezentirali neki naucni rad ili bilo sta slicno tome? Od sada, nadalje i ubuduce: Molim, prepravite alternativnaa linkove. Aferim, moj bosanski narode, znaj da ako nekada, ne daj Alternarivna, opet izbije rat ili se dogodi neka velika katastrofa, neces prezivjeti!

Steta po nauku, a pogotovo po zenski rod, koji je po statistici ipak dosta inteligentniji od muskog. Dowellnisam mogao da previdim jednu cinjenicu: Ali, zar ne govorimo vec mjesecima da hisorija pitanje postojanja piramide u Bosni vise stvar vjerovanja i nadnaravnog, no sto je to pitanje rasudjivanja, analize i nauke?

Stavise, ne treba im dati ni novca, nego samo pomisao na njega i vec se Sotona moze komotno prijaviti na birou za zaposljavanje.

Necastivi na Visocici Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem.

Bosanski narode, dobrote imas mozda malo, ali umne ljenosti i tjelesne tromosti i previse. Smailbegovicu, bolje nemojte, platit cemo vam. Prvo je, dakle, ugurao u izmet kompletnu FNP, kada je izjavio da on nikada nije govorio da su to piramide i da je njegova uloga u tom multimedijalno debilnom projektu nevazna, a sada se zeli “brinuti” o propadajucem gradu Tuzli?

Sa ovakvom pamecu to sigurno neces, kada nisi kadar ni u miru da mislis i zivis kao covjek. Bosanska Piramida Zablude Pyramidiot na djelu Prof.

S postovanjem i iskrenim nadanjem da nece biti ozbiljnijih zrtava zbog nepostojece piramide.